Wednesday, 17 April 2013

PANAS : BUKIT KATIL TOLAK CALON LUAR KAWASAN!AKHIRNYA SIAPA LAWAN SAM KETOT DI PARLIMEN BUKIT KATIL TERJAWAB.

PENGERUSI BN NEGERI MELAKA, TOK ALI SENDIRI AKAN MELAWAN BUDAK PENDEK ITU BAGI MEMPERTAHANKAN KERUSI PARLIMEN BN DI SANA.

MAKA DENGAN TERJAWAB TEKA TEKI ITU, PELUANG PKR UNTUK MERAMPAS KERUSI PARLIMEN ITU DARI BN TURUN DARI 30 PERATUS MENJUNAM KE 2 PERATUS SAHAJA.

MAKLUM MENGETAHUI TOK ALI ADALAH KETUA MENTERI MELAKA DAN JUGA MERUPAKAN KETUA UMNO BAHAGIAN BUKIT KATIL. SEGENAP KAWASAN BUKIT KATIL DI BAWAH JAGAAN TOK ALI.

KEBAJIKAN, SAKIT PENING, SUSAH PAYAH ORANG BUKIT KATIL SEMUA MENDAPAT PERHATIAN TOK ALI. SEMUA MASALAH ORANG BUKIT KATIL KHUSUSNYA AKAN DISELESAIKAN OLEH TOK ALI SEBERAPA SEGERA.

JADI BILA SAM KETOT CUBA TUNJUK HERO UNTUK BERTANDING DI SANA, PERTAMA SEKALI ORANG BUKIT KATIL KENA TANYA DARI MANA ASAL USUL SAM KETOT NI???

ADAKAH DIA KENAL DENGAN RAPAT ORANG BUKIT KATIL NI???

ADAKAH DIA PERNAH BANTU ATAU CUBA SELESAIKAN MASALAH ORANG BUKIT KATIL NI???

ORANG BUKIT KATIL JUGA PERLU TANYA DIRI MEREKA SENDIRI, KENAPA PERLU LETAK ORANG JASIN UNTUK LAWAN ANAK JATI BUKIT KATIL???

PKR BUKIT KATIL DAH TANDUS SANGAT KE CALON HINGGA TERPAKSA GUNA ORANG JASIN UNTUK LAWAN DI BUKIT KATIL???

SAM KETOT NI ORANG JASIN. KENAPA TAK BERTANDING DI JASIN AJA??? ADAKAH ORANG JASIN SENDIRI TAK MAHU KAN DIA HINGGA TERPAKSA GUNA KUASA UNTUK PUJUK RAYU BIG BOSSNYA SUPAYA DILETAKAN DI KERUSI BUKIT KATIL??

ORANG JASIN PUN TAK MAU SI SAM KETOT NI, MAKA WAJARLAH ORANG BUKIT KATIL TOLAK ORANG LUAR INI DAN PILIH ANAK JATI BUKIT KATIL UNTUK MENJADI AHLI PARLIMEN MEREKA.


ADAKAH SAM KETOT INI ADALAH SEBAHAGIAN DARI RANCANGAN JAHAT PR YANG MAHU BUAT HURU HARA SEMASA HARI MENGUNDI NANTI??? jpx

No comments:

Post a Comment