Tuesday, 15 January 2013

Memalukan! Puak Pas Taktau Nak Cari Kiblat?! heh


Akibat ikut Pemimpin yang TakBetul.


Jika kita seorang yang beragama Islam, patuh pada firman-firman Allah S.W.T, Nabi Muhammad S.A.W sebagai ikutan, mengikut apa yang terkandung dalam Al-Quran, maka antara perkara paling asas sebagai penganut agama Islam ialah, solat.

SOLAT juga dikatakan sebagai tiang agama. Jika rumah tanpa tiang maka runtuhlah ia... Syukur Alhamdulillah, peserta Himpunan Puak Pembangkang KL112 semalam dilihat telah berjaya membuka mata rakyat Malaysia keseluruhannya bahawa PETUNJUK dari Allah.

Allah telah memberi kita sebagai penganut Islam yang waras untuk melihat sendiri bagaimana perpecahan yang ada dalam parti digelar sebagai 'pakatan'.

Dengan apa yang dipertunjukkan ini maka jelas lah ia adalah 'pakatan' syaitan, yakni agenda memecah belahkan Islam.

Dengan kita hidup di era akhir zaman ini, unsur-unsur Dajjal mula kelihatan, selain dari kalimah Allah yang dibenarkan oleh Presiden PAS, Hadi Awang untuk digunapakai oleh bukan Islam. Ia berlaku bagi memberi ruang untuk mengelirukan umat Islam khususnya, lantas menyebabkan perbalahan sesama sendiri.Himpunan Pakatan Syaitan ini hanyalah bertujuan 'mendabik dada', bertujuan menunjukkan kepada khalayak, kepada masyarakat dunia yang mana pakatan syaitan ini boleh untuk turun dijalan raya. Dan dalam masa sama, Allah Maha Besar, Allah Maha Mengetahui, PETUNJUK pergerakan Dajjal ini dipertontonkan kepada khalayak secara tanpa disedari gerombolan pakatan syaitan !

Syukur, niat mendabik dada pakatan syaitan ini telah dilihat oleh masyarakat dunia yang mana pakatan syaitan ini sentiasa tidur serumah, untuk berkongsi kemudahan tetapi mimpi berlainan...Sumber!

**Jangan cepat MELATAH bila ditegur**
NILAI SENDIRI..

No comments:

Post a Comment