Saturday, 12 January 2013

Anda Wajib Tahu Niat Jahat Pembangkang Pada KL112 !!
Keganasan merupakan elemen penting dalam setiap demontrasi yang diadakan diseluruh negara. Jika aman sesuatu demontrasi maka adalah yang tidak kena kerana tapa elemen keganasan demo tersebut tidak berjaya mendapat perhatian.

Bermula petang ini pihak Pakatan Pembangkang sudah mula berkumpul di Kelab Sultan Sulaiman bagi menghadiri upacara besar mereka esok yang digelar Himpunan Kuala Lumpur 112 (KL112). Mungkin kita rakyat yang tidak tahu apa apa merasakan himpunan mereka ini akan berjalan dengan aman tetapi percayalah agenda mereka yang sebenarnya adalah KEGANASAN.

Pihak pembangkang telah cuba melakukan pembohongan sebelum Demo mereka berlangsung dengan menyatakan pihak Kerajaan, Polis dan pihak pihak yang terlibat cuba mensabotaj Demo mereka yang kononya mahu diadakan secara aman.

Menurut Mat Sabu Presiden HKL112 demo yang sepatutnya berlangsung di Kuala Lumpur telah dinafikan pihak Polis. Malah gerombolan penyokong mereka telah menyalahkan pihak Polis dalam pekara ini.


Hakikat yang sebenar mereka Pakatan Pembangkang telah pun memohon kepada pihak Pengurusan Stadium Bukit Jalil untuk menyewa Stadium tersebut bagi perhimpunan yang mereka adakan pada 12 hb Januari. Namun ekoran matlamat mereka yang sebenarnya mahukan keganasan dilakukan di Kuala Lumpur agar dunia luar melihat apa yang berlaku maka lokasi telah ditukar ke Kuala Lumpur walaupun tampa kelulusan dari pihak Polis yang menjaga keselamatan negara.

Mat Sabu dan pimpinan Pakatan yang lain cuba menafikan yang mereka telah memohon Stadium Bukit Jalil dan menyatakan bahawa pihak Polis sengaja berbohong bagi menaikkan amarah pendemo Pakatan Pembangkang.

Mat Sabu sendiri minta Stadium Bukit Jalil


Dokumen diatas ini merupakan surat dari Mat Sabu kepada pihak Perbadanan Stadium Bukit Jalil untuk menyewa Stadium pada tanggal 12 Januari 2013. Dokumen yang ditandatangi beliau yang mana Gomo cabar Mat Sabu untuk menafikan dokumen ini ataupun menyaman pihak Pengurusan Stadium Bukit Jalil.


Jelas menunjukkan mereka ni Ganas!

Selanjutnyta KLIK DISINI !

No comments:

Post a Comment