Wednesday, 6 February 2013

PSY Datang Malaysia Pon PR Nak Jadikan Isu Ka?


Pasal Psy nak masuk Malaysia untuk time tahun baru pon PR nak temberang kat rakyat ka? Habis dituduh Najib guna duit rakyat untuk semua ni deshh.. Kalau dah nama otak sempit tu sempit jugak PR ni.. Haishh

Sebenarnarnya syarikat swasta yang akan bawa masuk Psy ni and dorang gunakan duit dorang sendiri yang takde kene mengene langsung dengan duit negara. So cukai semua syarikat swasta tu yang bayar bukan kerajaan Malaysia. Yang PR menggelabah tahi bila Psy datang kenapa? Dah takde isu latu nak main.. hehe

NOTE : Dana duit yahudi kan PR ada simpan banyak. So duit tu jangan lupa beli China Doll untuk sambut Chinese New Year nanti wokey? hihi

No comments:

Post a Comment

Post a Comment